29.11.2006 г.

Спри да се оплакваш, а действай!

Сдружение Интерспейс и уеб студио nodnoL обявяват покана за участие в мултимедийната онлайн платформа Image.BG, чиято основна цел е създаване на "по-достоверен образ за разлика от официалните доклади на политици или дописки на журналисти по темата".
В Image.BG може да участва всеки, който иска да сподели своята визия за страната ни под формата на проекти или материали, които са авторски, иновативни, оригинални и отразяват персоналната позиция на авторите.

Платформата Image.BG предлага 2 типа участие - с уеб базиран проект или с материали, поместени в блог.

Участниците могат да предложат проект, който да има собствен под-домейн от типа "име на проекта.image.bg" и да бъде свързан с основната структура на платформата. Авторите ще могат сами да разработят проект по тема, важна за тях самите и свързана с образа на страната ни.

Освен с проекти, участието в платформата можа да бъде и с отделни материали, като фотография, кратки филми, текстове и музика, които ще се поместват в различни категории под формата на блог.
Мотото на Image.BG е "Спри да се оплакваш, а действай!". Официалният старт на проекта ще бъде в края на декември, а съпътстващите го събития ще продължат през цялата следваща година.

Етикети: ,

Technorati profile

Powered by Blogger

Creative Commons License