15.01.2008 г.

Снимат новия "Конан" в България

Новият филм за приключенията на Конан Варварина ще бъде заснет в България през лятото и есента на тази година. Преди дни "Милениум Филмс", дъщерна компания на печално известната у нас "Ню Имидж", сключи договор с "Лайънсгейт" за дистрибуцията на филма в Северна Америка.

Ако Конан Варварина се завърне на голям екран, това ще е вторият персонаж, създаден от писателя фантаст Робърт Ървин Хауърд(1906-1936), който вижда свят тази година. Английският режисьор Майкъл Басет вече започна снимките на "Соломон Кейн", с участието на легендарния Макс фон Сюдов.

За заснемането на трети филм за Конан Варварина у нас споменава изпълнителният продуцент на “Ню имидж” Дейвид Варод в интервю пред в. "Стандарт" от началото на ноември м. г.

Според някои слухове ролята на мускулестия кимериец ще изиграе Джерард Бътлър, познат като Цар Леонидас от "300". Сценаристи на новия "Конан" са Томас Дийн Донъли и Джошуа Опънхаймър, а режисьор Ксавиер Генс.

Етикети: , , ,

2 Comments:

Anonymous Съновник said...

Ами това ще е най - некадърното продължение на филм в историята на киното и как може въобще това човече - да играе Конан и то след Арнолд

9:39 сл.об.  
Anonymous хороскоп said...

Какво става излезе ли този филми, че ми се гледа комедия

3:39 сл.об.  

Публикуване на коментар

<< Home

Technorati profile

Powered by Blogger

Creative Commons License